Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zaterdag loting eerste ronde TOTO KNVB Beker

KNVB Media
KNVB Media
23 augustus 2018, 17:00

Bekerhouder Feyenoord is één van de 64 clubs die zaterdag in de kokers gaan voor de loting van de eerste ronde. - Foto: KNVB Media

Nadat zaterdag de laatste wedstrijd in de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker is gespeeld (Te Werve - Marvilde), zal 's avonds de loting voor de eerste ronde van het hoofdtoernooi plaatsvinden. In deze ronde stromen alle betaaldvoetbalclubs en de drie periodekampioenen van de Tweede Divisie in, naast de winnaars van de tweede kwalificatieronde.

Als in deze ronde een amateurclub en een betaaldvoetbalclub aan elkaar gekoppeld worden, speelt de amateurclub altijd thuis. De vijf clubs die zich vorig seizoen hadden gekwalificeerd voor Europees voetbal (PSV, Ajax, Feyenoord, AZ en Vitesse) hebben een beschermde status en kunnen niet tegen elkaar loten.

De clubs die deelnemen aan de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker.

De loting zal rond 23.00 uur plaatsvinden, tijdens De Eretribune op FOX Sports. De loting is ook live te zien via totoknvbbeker.nl/live.

Live: Loting eerste ronde TOTO KNVB Beker Live: Loting eerste ronde TOTO KNVB Beker Kijk hier zaterdag live naar de loting.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen