Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Wie wordt de #Bekerbaas van de 100ste finale?

KNVB Media
KNVB Media
19 april 2018, 11:00

Aanstaande zondag strijden AZ en Feyenoord om de 100ste TOTO KNVB Beker. - Foto: KNVB Media

Aanstaande zondag kunnen voetbalfans, net als bij de halve finale en de voorgaande twee bekerfinales, meedoen met #Bekerbaas op Twitter. Aan de hand van de prestaties van de vier spelers die men op Twitter selecteert kan men punten scoren en maakt men kans op een uniek jubileumpakket met collector's items van de 100ste finale.

Iedereen kan een keeper, verdediger, middenvelder en aanvaller van AZ en/of Feyenoord kiezen en die vier namen met #Bekerbaas naar @KNVB sturen. Vervolgens ontvangen deelnemers meteen een bevestiging dat ze meedoen aan #Bekerbaas.

De puntentelling van #Bekerbaas.

Punten scoren

Doelpunten en assists leveren punten op, maar een keeper die geen tegendoelpunt incasseert ook. Je kunt tijdens de wedstrijden je score opvragen door #score te tweeten naar @KNVB. Ook kun je de #score opvragen van andere deelnemers door hen te 'mentionen' in jouw tweet.

Meedoen kan vanaf nu tot aan de aftrap van de finale, zondag om 18.00 uur. De beste deelnemer krijgt een uniek jubileumpakket, met daarin collector's items als de gouden tossmunt, een mini-replica van de gouden TOTO KNVB Beker, een retroshirt van RAP (de eerste bekerwinnaar), de gouden aanvoerdersband die beide teams zondag dragen én de Santos-special over de TOTO KNVB Beker. Bij een gelijke stand is het moment van inschrijven bepalend; wie zich eerder heeft ingeschreven wint.

Plaats nu je Tweet Plaats nu je Tweet Klik hier om je opstelling in te sturen.

En verder:

  • Iedere opstelling dient één keeper, één verdediger, één middenvelder en één aanvaller te bevatten om mee te dingen naar de prijzen.
  • De posities van de spelers worden bepaald door de gegevens van Gracenote.
  • Wanneer je per Twitter-account meerdere opstellingen tweet, telt de laatst verstuurde opstelling.
  • Wanneer je je opstelling hebt doorgegeven is het natuurlijk mogelijk om deze voor de start van de wedstrijd nog aan te passen. Om dat te doen tweet je alléén de naam van je nieuwe speler naar @KNVB met de #Bekerbaas. We vervangen dan automatisch de speler op dezelfde positie.
  • Om mee te doen, dient je Twitteraccount niet afgeschermd te staan.

Actievoorwaarden #Bekerbaas Actievoorwaarden #Bekerbaas Door mee te doen met #Bekerbaas ga je akkoord met de actievoorwaarden.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen