Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

TOTO KNVB Beker Trophy Tour in Spakenburg en Rotterdam

KNVB Media
KNVB Media
4 april 2023, 10:30

De TOTO KNVB Beker Trophy Tour: dinsdag 4 april op het Spuiplein in Spakenburg en woensdag 5 april op het Eendrachtsplein in Rotterdam. - Foto: KNVB Media

Met de halve finales van de TOTO KNVB Beker voor de deur stijgt de spanning volop in het oudste voetbaltoernooi dat Nederland rijk is. De TOTO KNVB Beker Trophy Tour is op dinsdag 4 april te bezoeken op het Spuiplein in Spakenburg en woensdag 5 april op het Eendrachtsplein in Rotterdam. Een unieke kans om als een ware bekerwinnaar met de 'Dennenappel' op de foto te gaan.

De opvallende vrachtwagen brengt niet alleen de originele KNVB Beker mee, ook vinden er diverse activiteiten plaats, zoals een schiet & win-spel, ook vinden er diverse activiteiten plaats, zoals een schiet & win-spel, waarmee je kans maakt op een traditionele TOTO KNVB Bekerbadjas. Unieke memorabilia van het oudste voetbaltoernooi van Nederland, zoals ballen, mooie fotografie en historische videobeelden, ontbreken natuurlijk niet in de truck. 

Daar is-ie...de 'Dennenappel'.

Live-DJ

Om je helemaal in de stemming van de wedstrijd te brengen is er een live-DJ aanwezig en wordt er van 16.30 tot 17.30 uur een heus pre-match programma georganiseerd. 

Pre-match programma

In het pre-match programma kom jij alle ins en outs te weten over de wedstrijd van de dag, word jij getest op je voetbalkennis en maak je kans op unieke prijzen. Daarnaast zullen we jou ook informeren over de risico’s van (problematisch) gokken en je van concrete tips en tools voorzien met de zogenoemde 'Rugdekking-sessies'.

De TOTO KNVB Beker Trophy Tour is onderweg naar Spakenburg en Rotterdam.

Locaties

Op dinsdag 4 april (vanaf 14.00 uur), voorafgaand aan sv Spakenburg – PSV, staat de TOTO KNVB Beker Trophy Tour op het Spuiplein in Spakenburg. Op woensdag 5 april (vanaf 14.00 uur), voorafgaand aan Feyenoord – Ajax, staat de TOTO KNVB Beker Trophy Tour op het Eendrachtsplein in Rotterdam.

Meer informatie over de TOTO KNVB Beker Trophy Tour is te vinden op de social kanalen van de TOTO KNVB Beker: @TOTOKNVBBeker

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen