Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ticketverdeling finale: 75% naar supporters van FC Utrecht en Feyenoord

KNVB Media
KNVB Media
6 maart 2020, 16:00

Net als in 2016 staan FC Utrecht en Feyenoord tegenover elkaar in de bekerfinale. - Foto: KNVB Media

Op zondag 19 april om 18.00 uur gaan FC Utrecht en Feyenoord strijden om de TOTO KNVB Beker. Ook dit jaar belooft de bekerfinale weer een groot voetbalfeest te worden, zeker voor supporters van beide clubs.

Beide clubs krijgen voor de finale 17.500 kaarten. De overige toegangsbewijzen voor de eindstrijd gaan naar onder andere maatschappelijke acties van de KNVB, Stadion Feijenoord en overige partners. Een overzicht van de verdeling van de tickets.

FC Utrecht en Feyenoord - ieder 37,5%

Verreweg de meeste kaarten gaan naar de fans van beide finalisten. De kaartverkoop voor deze vakken zal rechtstreeks via de clubs verlopen.

KNVB 12%

Voor de organisatie van de TOTO KNVB Bekerfinale wordt ook een gelimiteerd aantal kaarten gereserveerd. Deze kaarten zijn onder meer voor journalisten, leveranciers, relaties van de KNVB en andere partijen die op de finaledag aanwezig zijn in De Kuip. Ook krijgt elke medewerker van de KNVB de mogelijkheid naar de wedstrijd te gaan. Een groot deel van die medewerkers is op die dag ook aan het werk om de TOTO KNVB Bekerfinale in goede banen te leiden.

Sponsoracties 10%

Sponsoren van de TOTO KNVB Beker, waaronder Amstel en TOTO, stellen via publieksacties kaartjes beschikbaar voor de bekerfinale. Deze kaarten zijn ook bestemd voor supporters van de finalisten.

Stadion Feijenoord 3%

Stadion Feijenoord is als gastheer ook betrokken bij de organisatie van de KNVB Bekerfinale. Voor relaties en aandeelhouders is een aantal kaarten gereserveerd.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen