Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Strafschoppenserie FC Lisse – HSV Hoek naar 11 oktober

KNVB Media
KNVB Media
28 september 2017, 18:00

FC Lisse is tevens gastheer van het EK-kwalificatietoernooi van Oranje onder 19. - Foto: KNVB Media

De opnieuw te nemen strafschoppenserie voor de 1e ronde van de KNVB Beker tussen FC Lisse en HSV Hoek is doorgeschoven naar woensdag 11 oktober. Dat zijn de KNVB en de betrokken clubs na overleg overeengekomen.

In eerste instantie had de KNVB woensdag 4 oktober voorgesteld als datum voor de nieuwe strafschoppenserie. Door UEFA-bepalingen - op die avond vindt ook de UEFA-kwalificatiewedstrijd Hongarije Onder 19 tegen Slovenië Onder 19 plaats op Sportpark Ter Specke - kan de strafschoppenserie die dag geen doorgang vinden. Ook zit de datum te dicht op de uitspraak van de voorzieningenrechter van aanstaande maandag.

Overnemen

Het bestuur betaald voetbal van de KNVB besloot maandag na contact met de International Football Association Board (IFAB) dat de strafschoppenserie tussen Lisse en Hoek – die niet werd afgewerkt volgens de Spelregels Veldvoetbal - overgenomen moet worden.

De winnaar van de strafschoppenserie speelt in de 2e ronde een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Die wedstrijd wordt op woensdag 25 oktober om 19.45 uur afgewerkt.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen