Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ook Feyenoord en Fortuna Sittard door in TOTO KNVB Beker

KNVB Media
KNVB Media
2 november 2018, 8:30

Nicolai Jørgensen en Sam Larsson speelden een hoofdrol bij Feyenoord. - Foto: KNVB Media

Feyenoord en Fortuna Sittard hebben zich donderdag als laatste geplaatst voor de achtste finale van de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers waren in eigen huis met 5-1 te sterk voor ADO Den Haag. De ploeg van René Eijer won met 2-3 op bezoek bij NEC.

In De Kuip was Feyenoord duidelijk beter dan de gasten uit Den Haag, maar het duurde even voordat dit in de score tot uiting kwam. Abdenasser El Khayati schoot ADO zelfs na zeven minuten op voorsprong.

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst stelde echter snel orde op zaken. Nicolai Jørgensen maakte het verschil met drie treffers. Eric Botteghin en Sam Larsson maakten de overige treffers.

Clash

Spannender was de clash in Nijmegen tegen NEC en Fortuna Sittard, waarin de gasten konden laten zien dat ze niet voor niets naar de Eredivisie zijn gepromoveerd. De Limburgers wonnen uiteindelijk met 2-3. Lars Hutten maakte vijf minuten voor tijd de winnende treffer.

NEC had in de eerste helft twee keer de leiding genomen dankzij Terry Lartey-Sanniez en Sven Braken. Respectievelijk Mark Diemers (penalty) en Finn Stokkers maakten gelijk, waarna de Limburgers in de slotfase zich alsnog kwalificeerden voor de laatste zestien.

De uitslagen van donderdagavond in de TOTO KNVB Beker.

Loting

De loting voor de achtste finale van de TOTO KNVB Beker is zaterdag live in het programma Eretribune op FOX Sports. In de koker zitten drie amateurclubs: AFC, Kozakken Boys en ODIN '59.

Uitslagen Uitslagen Bekijk alle uitslagen in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen