Narsingh schiet Feyenoord alsnog naar kwartfinale TOTO KNVB Beker

KNVB Media
KNVB Media
28 januari 2020, 21:00

Als achtste en laatste club heeft Feyenoord zich geplaatst voor de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker. In het restant van het duel dat vorige week werd gestaakt, waren de Rotterdammers na verlenging met 2-1 te sterk voor Fortuna Sittard,

Het bekerduel werd een week eerder in de 63e minuut gestaakt vanwege slecht zicht. Door de dichte mist in Sittard kon de wedstrijd niet worden uitgespeeld, waarna beide ploegen dinsdagavond op herhaling moesten. Bij een tussenstand van 1-1 hervatte scheidsrechter Martin van den Kerkhof de strijd.

Laatste minuut

Hoewel Steven Berghuis en Jens Toornstra namens de Rotterdammers aardige mogelijkheden kregen, kwamen beide ploegen in de resterende 27 minuten en blessuretijd niet tot scoren. Er moest een verlenging aan te pas komen om een beslissing te forceren. Daarin schoot Luciano Narsingh Feyenoord in de laatste minuut van de extra tijd naar de kwartfinale: 2-1.

Feyenoord speelt nu in de kwartfinale een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Het duel in Friesland wordt gespeeld op donderdag 13 februari, aanvang 20.45 uur.

Kwartfinales Kwartfinales Bekijk het volledige programma voor de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker.