Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Loting TOTO KNVB Beker in De Eretribune

KNVB Media
KNVB Media
18 december 2020, 10:30

Zaterdag wordt er geloot voor de achtste finales (mannen) en kwartfinales (vrouwen) van de TOTO KNVB Beker. - Foto: KNVB Media

De loting voor de achtste finales van de TOTO KNVB Beker vindt zaterdag plaats in het programma De Eretribune op FOX Sports. Voor het eerst wordt in dat programma ook geloot voor de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker voor vrouwen.

De loting wordt verricht door Heinrich Welling, competitieplanner bij de KNVB, en Sjaak Polak, hoofdtrainer van ADO Den Haag Vrouwen.

Bij de mannen plaatsten deze week Ajax, FC Emmen, Excelsior, Go Ahead Eagles, PSV, Vitesse en VVV-Venlo zich voor de laatse zestien van het toernooi om de TOTO KNVB Beker. ADO Den Haag, AZ, Feyenoord, Fortuna Sittard, sc Heerenveen, Heracles Almelo, MVV, NEC en FC Volendam werden al eerder vrijgeloot voor de tweede ronde en kwalificeerden zich zo automatisch voor de achtste finales.

Uitslagen Uitslagen Alle uitslagen uit de tweede ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi.

TOTO KNVB Beker voor vrouwen

Omdat aan het toernooi om de TOTO KNVB Beker voor vrouwen – net als de mannen - geen amateurverenigingen kunnen deelnemen, zitten bij de loting zaterdag de acht clubs uit de Vrouwen Eredivisie in de koker: ADO Den Haag, Ajax, vv Alkmaar, Excelsior, sc Heerenveen, PEC Zwolle, PSV en FC Twente.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen