Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Loting eerste bekerronde: Bekerwinnaar Feyenoord naar Gemert

KNVB Media
KNVB Media
25 augustus 2018, 23:45

Bekerwinnaar Feyenoord gaat op bezoek bij vv Gemert - Foto: KNVB Media

Zaterdag vond de loting voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker plaats. In de kokers zaten de namen van de winnende amateurclubs uit de tweede voorronde, de clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie en de periodekampioenen van de Tweede Divisie.

De bekerfinalisten van afgelopen seizoen, AZ en Feyenoord, spelen beide een uitduel bij een amateurclub. Bekerwinnaar Feyenoord speelt in en tegen Gemert, de Alkmaarders nemen het op tegen Alcides. Ook in Rijswijk mag men zich verheugen op een mooie bekeravond: HVV Te Werve, de club die zich zaterdag als laatste kwalificeerde voor de eerste ronde, krijgt Ajax op bezoek. Landskampioen PSV zal zich uit bij Excelsior Maassluis moeten zien te kwalificeren voor de tweede ronde.

Pikante ontmoetingen

De loting leverde ook enkele pikante lokale ontmoetingen op. Zo ontvangt vv Staphorst grote buurman PEC Zwolle en strijden NAC Breda en RKC Waalwijk om een plek in de tweede ronde.

De volledige loting voor de eerste ronde van de  TOTO KNVB Beker.

De speeldata voor de eerste ronde zijn vastgesteld op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 september. De KNVB streeft ernaar zo snel mogelijk het precieze speelschema te communiceren.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen