Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kees Kist en Mike Obiku signeren Santos Bekerspecial

KNVB Media
KNVB Media
20 april 2018, 11:15

De Santos bekerspecial, die in samenwerking met de KNVB tot stand is gekomen. - Foto: KNVB Media

Mike Obiku scoorde namens Feyenoord in de bekerfinale van 1995, Kees Kist namens AZ'67 in de bekerfinale van 1981. Ze zijn met hun verhaal terug te vinden in de Santos bekerspecial, die ter gelegenheid van de 100e TOTO KNVB Bekerfinale is verschenen. Zaterdag 21 april signeren de topspitsen van weleer het magazine in Alkmaar en Rotterdam.

Kees Kist is zaterdag aanwezig in Van der Meulens boekhandel aan de Langestraat 87 in Alkmaar. Daar zal hij van 15.00 tot 16.00 uur de Santos bekerspecial signeren. Voormalig Feyenoord-spits Mike Obiku schuift aan bij Boekhandel Donner op de Coolsingel 119 te Rotterdam, waar hij tussen 14.30 en 15.30 uur zijn handtekening zal zetten.

Uniek magazine

In het unieke magazine is onder meer aandacht voor ‘lotingkoning’ Heinrich Welling, de badjas en de psyche van de penalty. Daarnaast zijn er interviews met Willem van Hanegem, Kees Kist en Mike Obiku.

De bekerspecial van Santos is - behalve bij bovengenoemde boekhandels - ook verkrijgbaar bij Ako, Bruna, Primera, Plus en Jumbo. Daarnaast is het magazine digitaal te bestellen via onderstaande link.

Bestel het magazine Bestel het magazine Bestel de Santos bekerspecial online.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen