Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Katwijkse derby in tweede kwalificatieronde: Quick Boys - Katwijk

KNVB Media
KNVB Media
31 augustus 2019, 19:15

Katwijk zal het op 24, 25 of 26 september opnemen tegen Quick Boys. - Foto: KNVB Media

De loting voor de tweede kwalificatieronde én de eerste van de TOTO KNVB Beker is door Royston Drenthe verricht. De eenvoudig international haalde totaal 46 wedstrijden wedstrijden uit de bak.

In de eerste ronde stromen de betaaldvoetbalclubs in, met uitzondering van Ajax, AZ, Feyenoord en PSV - de clubs die uitkomen in de groepsfase van de Europese toernooien. Er zijn in de eerste ronde twee wedstrijden met uitsluitend Eredivisie-clubs; Heracles Almelo - RKC Waalwijk en Fortuna Sittard - ADO Den Haag. Amateurclubs spelen in deze ronde altijd een thuiswedstrijd als ze het tegen een betaaldvoetbalclub opnemen. De wedstrijden worden gespeeld op 29, 30 en 31 oktober.

De loting voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker.

Eerder op de avond werd de loting verricht voor de tweede kwalificatieronde. In die ronde stromen twaalf clubs in uit de Tweede Divisie, naast de 28 winnaars van de eerste kwalificatieronde. Quick Boys, dit seizoen gepromoveerd naar de Tweede Divisie, neemt het in die tweede kwalificatieronde in eigen huis op tegen dorpsgenoot Katwijk. De wedstrijden worden gespeeld op 24, 25 en 26 september.

De loting voor de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen