Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ga op de foto met de Gouden KNVB Beker!

KNVB Media
KNVB Media
21 februari 2018, 16:45
1:44

Net als 5-voudig winnaar Gerald Sibon de trofee aanraken? De Gouden Beker maakt een tour langs Enschede, Rotterdam, Tilburg en Alkmaar. - Foto: KNVB Media

Dit jaar wordt voor de honderdste keer de finale van het toernooi om de TOTO KNVB Beker gespeeld. Speciaal voor deze gouden editie van het oudste bekertoernooi van Nederland is de zilveren trofee - in de volksmond bekend als 'de Dennenappel' - goud gekleurd. De komende dagen maakt de Gouden Beker een tour langs de steden van de halvefinalisten: FC Twente, Feyenoord, AZ en Willem II.

Vier clubs die weten hoe het is om de beker te winnen. Dat gaat nooit vervelen. En nu het om de honderdste gaat, zal het voelen als de eerste keer. De fans van deze clubs krijgen een unieke kans om met deze zeldzame beker op de foto te gaan, hem aan te raken en al stiekem te dromen dat jouw cluppie straks op 22 april in De Kuip deze prijs wint. De Gouden Beker zal de komende dagen in een klassiek Volkswagenbusje door het land trekken en is op de volgende iconische plekken in de binnensteden te bewonderen: 

DatumTijdStadPlek
Donderdagavond 22 februari16.00-20.00EnschedeOude Markt
Vrijdagavond 23 februari16.00-20.00RotterdamLijnbaan/Stadhuisplein
Zaterdagmiddag 24 februari13.00-17.00TilburgDe Heuvel
Zondagmiddag 25 februari13.00-17.00AlkmaarWaagplein (Kaasmarkt)

Kijk op deze dagen uit naar onderstaand busje. Mis hem niet want het zal honderd jaar duren voordat de TOTO KNVB Beker opnieuw goud kleurt.

De unieke Gouden Beker maakt een tour langs de steden van de vier halvefinalisten.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen