FC Twente bereikt laatste 32 ten koste van FC Groningen

KNVB Media
KNVB Media
27 september, 22:30

FC Twente won met 0-2 van FC Groningen. - Foto: Soccrates Images

De eerste ronde van de TOTO KNVB Beker zit erop. Op de laatste speeldag won FC Twente met 0-2 van FC Groningen, door doelpunten van Espinosa en Bijen.

Bekerhouder Feyenoord kende een avond zonder grote problemen tegen Gemert. In Helmond werd er met 0-4 gewonnen. Dylan Vente was met drie treffers de gevierde man. De verliezend finalist van vorig seizoen, AZ, won met nog grotere cijfers. Op bezoek bij Alcides werd het 0-6 en daar was Oussama Idrissi drie keer trefzeker.

FC Emmen won met 1-3 van OFC Oostzaan. FC Utrecht had het in eigen huis een stuk lastiger met MVV. Uit een door Cyriel Dessers benutte strafschop, na een uur spelen, kwam de eredivisionist op voorsprong. In een hectische slotfase, met voor beide ploegen een rode kaart, was MVV nog dichtbij een verlenging, maar in de slotseconden maakte Venema de verlossende 2-0.

De uitslagen van donderdag 27 september in de TOTO KNVB Beker.

Aanstaande zaterdag, rond 23.00 uur, zal de loting plaatsvinden voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. De loting zal live te zien zijn op FOX Sports en op totoknvbbeker.nl/live.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven