Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Duels tweede kwalificatieronde woensdag live bij FC Cupkoorts

KNVB Media
KNVB Media
21 augustus 2018, 10:00

FC Cupkoorts is woensdag te zien op totoknvbbeker.nl/live. - Foto: KNVB Media

FC Afkicken en de KNVB doen woensdag live verslag van zestien wedstrijden in de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. FC Cupkoorts, dat twee jaar geleden voor het eerst werd uitgezonden, zal van 18.00 tot ongeveer 22.30 uur te zien zijn op totoknvbbeker.nl/live.

Deze week strijden 42 amateurclubs om de laatste 21 plekken in het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker. Vier wedstrijden worden er op dinsdag gespeeld, Te Werve en Marvilde strijden zaterdag om de laatste plek in de kokers. Bij de wedstrijden op woensdag zal een reporter ter plaatse live verslag doen in de uitzending.

Programma tweede kwalificatieronde Programma tweede kwalificatieronde Bekijk hier het volledige programma in de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker.

FOX Sports

FC Cupkoorts, dat mede mogelijk wordt gemaakt door TOTO, wordt gepresenteerd door Neal Petersen. De uitzending is ook te zien op het YouTube-kanaal van FOX Sports, dat ook de tv-rechten heeft van de live wedstrijden in het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker. Nieuw dit seizoen is dat al vanaf de eerste ronde, eind september, live wedstrijden van het bekertoernooi te zien zijn op het open kanaal van FOX. Daarnaast zijn ook alle samenvattingen te zien op deze zender.

Twee jaar geleden werd FC Cupkoorts voor het eerst uitgezonden door FC Afkicken en de KNVB. Gedurende een marathonuitzending van 5,5 uur waren er onder meer live strafschoppenseries, interviews en feestbeelden uit de kleedkamer te zien. Woensdag zullen er ongetwijfeld weer net zulke mooie beelden voorbij komen, die kenmerkend zijn voor het toernooi om de TOTO KNVB Beker.

FC Cupkoorts FC Cupkoorts Bekijk de uitzending van FC Cupkoorts van twee jaar geleden!

Maak elke wedstrijd
spannender met TOTO

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen