Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Update: Bekerduel sc Heerenveen - Feyenoord afgelast

KNVB Media
KNVB Media
11 februari 2021, 18:30

De wedstrijd tussen sc Heerenveen en Feyenoord gaat donderdag niet door. De Friezen bereikten de kwartfinale door in de vorige ronde FC Emmen te verslaan. - Foto: KNVB Media

Het duel in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tussen sc Heerenveen en Feyenoord gaat donderdag niet door. Vanwege de sneeuw en de vorst van de afgelopen dagen is het veld in het Abe Lenstra Stadion onbespeelbaar. De wedstrijd is opnieuw ingepland voor woensdag 17 februari (18.45 uur).

Ook de eerder afgelaste kwartfinalewedstrijd in de TOTO KNVB Beker tussen NEC en VVV-Venlo is ingepland voor woensdag 17 februari. Dit duel begint om 16.30 uur en wordt gespeeld in het stadion van Heracles Almelo, omdat het veld in het Goffertstadion onbespeelbaar is.

Bij het inplannen van beide bekerwedstrijden moet rekening worden gehouden met aanvangstijden van de wedstrijden in de Champions League. De UEFA-regels staan niet toe dat er tegelijkertijd met Champions Leaguewedstrijden ook wedstrijden uit de nationale (beker)competitie live op televisie worden uitgezonden.

Programma

WedstrijdOude datumNieuwe datum
sc Heerenveen - Feyenoorddo. 11 februariwo. 17 februari (18.45 uur)
NEC - VVV-Venlo *wo. 10 februariwo. 17 februari (16.30 uur)

* Wordt gespeeld in het stadion van Heracles Almelo.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen