Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

AFC op bezoek bij Spakenburg, TEC zeker van 1e ronde

KNVB Media
KNVB Media
23 juli 2020, 20:00

AFC speelt in de tweede kwalificatieronde uit tegen Spakenburg. - Foto: Soccrates Images

Martijn van Oers, speler van DWOW, heeft vanavond samen met competitieplanner Timo Reessink de loting verricht voor de twee kwalificatierondes van de TOTO KNVB Beker. Hij koppelde in de tweede kwalificatieronde onder meer HHC Hardenberg aan GVVV en Spakenburg aan AFC.

Oers was met een missie naar Zeist gekomen, zo vertelde hij. Een wedstrijd tegen de amateurs van Ajax of tegen VVSB zag hij helemaal zitten. Voor DWOW, de laagst geklasseerde deelnemer (derde klasse zondag) aan het bekertoernooi, werd het in de eerste kwalificatieronde uiteindelijk een thuiswedstrijd tegen hoofdklasser Buitenpost. Verder kwamen onder meer Harkemase Boys - Hercules en DVS'33 - Dongen uit de kokers

De loting voor de eerste kwalificatieronde.

In de tweede kwalificatieronde zijn twee ploegen sowieso vrijgeloot; de winnaar van SVC'08 - Quick en TEC uit Tiel. Voor de ploegen uit de laatste drie wedstrijden in onderstaand schema is het afwachten hoe de Nederlandse clubs presteren in Europa. In het meest gunstige geval voor het Nederlandse voetbal, waarbij vijf ploegen zich plaatsen voor de groepsfase van de Champions League of Europa League, worden alle wedstrijden gespeeld. In het minst gunstige geval, waarbij alleen Ajax en Feyenoord de groepfase spelen, zijn de ploegen die in de laatste drie wedstrijden staan ook vrijgeloot. Op 1 oktober, de laatste speeldag van de Europa League play-offs, zal dat duidelijk worden.

De loting voor de tweede kwalificatieronde.

Loting kwalifcatierondes TOTO KNVB Beker Loting kwalifcatierondes TOTO KNVB Beker Kijk de loting hier terug.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen