Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

25 amateurclubs naar eerste ronde TOTO KNVB Beker

KNVB Media
KNVB Media
23 september 2021, 22:00

Tijdens de eerste ronde zullen ook de betaaldvoetbalclubs instromen, met uitzondering van de teams die Europees spelen. - Foto: KNVB Media

Dinsdag en woensdag is er gespeeld in de tweede kwalificatieronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi. In totaal 25 clubs hebben zich geplaatst voor de eerste ronde van het hoofdtoernooi, waaronder de hoofdklassers Capelle en Achilles Veen. Harkemase Boys schakelde verrassend Katwijk uit, de koploper uit de Jack's League.

Tijdens de eerste ronde zullen ook de betaaldvoetbalclubs instromen, met uitzondering van de teams die Europees spelen. Capelle zorgde voor de grootste verrassing. De zaterdag-hoofdklasser versloeg het twee niveau's hoger spelende HHC Hardenberg, in Hardenberg nog wel, met 0-2. De enige andere hoofdklasser is Achilles Veen dat DTS Ede (1e klasse) uitschakelde. De meeste amateurclubs in de eerste ronde komen uit de Derde Divisie: 14. Het is opvallend dat slechts negen clubs uit de Jack's League (de voormalige Tweede Divisie) zich wisten te plaatsen voor het hoofdtoernooi. In het oog sprong de stunt van Harkemase Boys dat Katwijk verraste. De koploper uit de Jack's League verloor op het eigen sportpark met 2-3. Zie hier de winnende goal van Jhurrey Margaritha:

Ook nummer drie TEC redde het niet. Gemert was met 3-1 te sterk. Noordwijk delfde na strafschoppen het onderspit tegen DVS '33. Rijnsburgse Boys besliste de Bollenstreek-derby bij Quick Boys overtuigend in zijn voordeel: 0-2.

Uitslagen

Uitslagen tweede kwalificatieronde Uitslagen tweede kwalificatieronde Ga naar alle uitslagen van de tweede kwalificatieronde.

Loting

De loting voor de eerste ronde is op zaterdag 25 september, live te volgen in het ESPN-programma De Eretribune. De wedstrijden staan gepland voor 26, 27 en 28 oktober.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen