Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Van der Helm fluit TOTO KNVB Bekerfinale PSV - Ajax

KNVB Media
KNVB Media
5 april 2022, 12:00

Lizzy van der Helm fluit op tweede paasdag de TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen. - Foto: KNVB Media

Lizzy van der Helm heeft maandag 18 april, tweede paasdag, de leiding over de finale van de TOTO KNVB Beker Vrouwen. In Nijmegen staan PSV en Ajax tegenover elkaar in de jacht op de 'dennenappel'. De aftrap is om 14.30 uur.

Van der Helm krijgt langs de zijlijnen ondersteuning van assistent-scheidsrechters Franca Overtoom en Nicolet Bakker. Manon Plandsoen fungeert als vierde official in De Goffert. Het is de eerste keer dat de TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen in Nijmegen wordt gehouden. Het stadion biedt momenteel plaats aan 12.500 bezoekers. 

Kaartverkoop

Kaarten voor de TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen tussen Ajax en PSV zijn verkrijgbaar vanaf € 7,50,- per stuk. Kijk hier hoe jij bij deze finale aanwezig kan zijn!  Kaartverkoop Kaartverkoop Hier vind je alle informatie over de kaartverkoop voor de bekerfinale vrouwen.

PSV bekerhouder

Via loting is bepaald dat PSV in de finale de thuisspelende ploeg is. De Eindhovense vrouwen dragen het thuisshirt. PSV is ook bekerhouder nadat het vorig seizoen met de beker de eerste hoofdprijs in de clubhistorie veroverde.  Ajax ging al vier keer met de cup aan de haal. In de seizoenen 2013/’14, 2016/’17 en 2017/’18 stonden de vrouwelijke cupfighters van Ajax en PSV - net als dit seizoen -  ook al tegenover elkaar in de finale.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen