Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen gestart

KNVB Media
KNVB Media
22 maart 2022, 16:00

PSV is bekerhouder van de TOTO KNVB Beker Vrouwen. - Foto: KNVB Media

De finale om de TOTO KNVB Beker Vrouwen 2021/’22 tussen Ajax en PSV wordt op maandag 18 april, tweede paasdag, gespeeld in het Goffertstadion in Nijmegen. De aftrap tussen de nummer twee en drie in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen is om 14.30 uur. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Kaartverkoop Kaartverkoop Hier vind je alle informatie over de kaartverkoop voor de bekerfinale vrouwen.

Het vernieuwde Goffertstadion werd in september 1999 in gebruik genomen door NEC. Op 25 januari 2000 werd het gerenoveerde stadion officieel geopend. Sindsdien was het Goffertstadion onder meer plaats van handeling voor interlands van de OranjeLeeuwinnen, tegen Brazilië (2014), Ierland (2017) en Australië (2021). Het stadion biedt momenteel plaats aan 12.500 bezoekers. Niet eerder werd de TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen in Nijmegen gehouden.

Finalisten

Ajax plaatste zich zaterdag met een 1-0 zege op Excelsior voor de finale van de TOTO KNVB Beker Vrouwen. Daarin stuiten de Amsterdammers op PSV, dat zondag ten koste van ADO Den Haag (2-1) de eindstrijd bereikte. Ajax stond zes keer eerder in de finale. Vier keer gingen de Amsterdammers met de cup aan de haal. PSV behaalde de TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen vier keer en won de beker één keer. In de seizoenen 2013-’14, 2016-’17 en 2017-’18 stonden de vrouwelijke cupfighters van Ajax en PSV net als dit seizoen tegenover elkaar in de finale.

Thuisshirt

Loting heeft uitgewezen dat PSV in de finale de thuisspelende ploeg is en dus het recht heeft om het thuisshirt te dragen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen tussen Ajax en PSV is dinsdag 29 maart van start gegaan. Kijk hier hoe jij bij deze finale aanwezig kan zijn! Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 7,50,- per stuk.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen