Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Finale TOTO KNVB Beker Vrouwen in Den Haag

KNVB Media
KNVB Media
28 maart 2023, 9:30

Het ADO Den Haag Stadion biedt plaats aan 15.000 toeschouwers. - Foto: KNVB Media

De finale om de TOTO KNVB Beker Vrouwen 2022/’23 wordt op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) gespeeld in het stadion van ADO Den Haag. De aftrap van de eindstrijd staat gepland voor 16.00 uur.

Het stadion van ADO Den Haag was vier keer eerder het toneel van de finale om de KNVB Beker Vrouwen, in 2012 (ADO Den Haag – VVV-Venlo 5-2), 2015 (FC Twente – Ajax 3-2), 2016 (ADO Den Haag – Ajax 1-0) en 2017 (Ajax – PSV 2-0). Het ADO Den Haag Stadion biedt plaats aan 15.000 toeschouwers.

Ook de OranjeLeeuwinnen hebben de afgelopen jaren verschillende keren gespeeld in het stadion van ADO Den Haag. In april 2022 werd in Den Haag nog met 5-1 van Zuid-Afrika gewonnen. In oktober van datzelfde jaar verloren de OranjeLeeuwinnen de vriendschappelijke wedstrijd tegen Noorwegen met 2-0.

Zowel het A-team van PSV als Jong PSV staat in de halve finale van de TOTO KNVB Beker Vrouwen.

Halve finales

De halve finales voor de TOTO KNVB Beker Vrouwen staan op het programma voor zaterdag 15 en zondag 16 april. Op 15 april staan ADO Den Haag en PSV in het stadion van ADO Den Haag tegenover elkaar, op 16 april gaat FC Twente op PSV Campus De Herdgang op bezoek bij Jong PSV.

Thuisshirt

Loting heeft uitgewezen dat de winnaar van Jong PSV – FC Twente in de finale de thuisspelende ploeg is en dus het recht heeft om het thuisshirt te dragen.

Kaartverkoop

Houd de kanalen van de KNVB en de clubs in de gaten voor de start van de kaartverkoop om de TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen