Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen

KNVB Media
KNVB Media
15 mei 2023, 9:00

Wie gaat er op Hemelvaartsdag naar huis met de TOTO KNVB Beker Vrouwen: FC Twente of PSV? - Foto: KNVB Media

FC Twente en PSV spelen donderdag, 18 mei 16.00 uur, de TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen. Ben jij bij dit duel in het stadion van ADO Den Haag aanwezig? Lees onderstaande bezoekersinformatie vooraf goed door.

Let op: in verband met de drukte op de weg (Hemelvaartsdag) adviseren we je reis goed te plannen. Het stadion gaat om 14.30 uur open. Zorg dat je uiterlijk om 15.30 uur jouw stoel opzoekt, dan mis je niets van dit spektakel.

Tickets

Tickets worden in de week voor de wedstrijd via e-mail toegestuurd en heb je uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd in je bezit. Je kan je ticket bij de ingang van het stadion laten scannen vanaf je mobiele telefoon. Het is dus niet nodig om je ticket uit te printen.

Voor een snelle doorstroom bij het stadion is het handig als iedereen een eigen ticket op zijn/haar telefoon heeft staan en je de helderheid van je telefoon zo hoog mogelijk zet. Een foto van een ticket kan niet worden gescand.

— Plattegrond van het gebied rondom het ADO Den Haag stadion.

Bereikbaarheid en parkeren

Het volledige adres van het stadion van ADO Den Haag luidt:

Haags Kwartier 55,
2491 BM Den Haag.

Het stadion is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets.

Openbaar vervoer

Het stadion van ADO Den Haag is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Zie hieronder de verschillende opties en kijk voor actuele informatie op 9292.nl.

  • Met de trein: vanaf station Den Haag Ypenburg is het 13 minuten lopen naar het stadion.
  • Met de Randstadrail: met lijn 3 of 4 of de Randstadrail Erasmuslijn bereik je het stadion. Je stapt uit bij halte Forepark. Vanaf de halte is het nog 12 minuten lopen naar het stadion.
  • Met de bus: Lijn 19 (HTM) en Lijn 30 (Viola) stoppen beide bij halte NS-station Ypenburg. Vanaf deze halte is het 13 minuten lopen naar het stadion.

Met de auto

Parkeren is mogelijk op P3 (navigatieadres: Tiber 13, Den Haag). Je dient hiervoor in het bezit te zijn van een parkeerkaart die verkrijgbaar is in de KNVB Ticketshop.

P3 is te bereiken via de Noordelijke aanrijroute via de A4 (afrit 8 Leidschendam), N14 of Zoetermeerse Rijweg en de Donau. Bezoekers die de mogelijkheid hebben de N14 te nemen (onder andere vanuit de richting Wassenaar, Leidschendam en Mariahoeve) wordt aangeraden deze te gebruiken in plaats van de Utrechtse baan.

Met de fiets

Naast het stadion kun je je fiets of bromfiets stallen in de fietsenstalling. Het is niet toegestaan jouw fiets op andere plekken te stallen dan in de fietsstalling.

Stadion en toegangsinformatie

Alleen kleine tassen toegestaan

Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Als je vanwege medische redenen een tas, groter dan het toegestane formaat, mee dient te nemen naar het stadion, kun je dit vooraf laten weten via internetverkoop@knvb.nl.

— Houd rekening met het nieuwe tassenbeleid!

Het stadion is rookvrij

Roken is dus niet toegestaan. Dat betekent dat er na het passeren van de toegangsautorisatie niet meer gerookt mag worden, ook niet in delen van het stadion die zich in de openlucht bevinden.

Eten & drinken

In het stadion is catering aanwezig. Je kunt voor, tijdens en na de wedstrijd eten en drinken halen bij de diverse horecapunten. Het stadion van ADO Den Haag is een pin-only stadion.

Tenslotte nog dit

FC Twente, PSV, de gemeente Den Haag, stadion ADO Den Haag en de KNVB gaan er alles aan doen om je een onvergetelijke dag te bezorgen. We wensen je veel plezier!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen