Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen

KNVB Media
KNVB Media
14 april 2022, 20:30

PSV en Ajax spelen op 18 april de finale van de TOTO KNVB Beker Vrouwen. - Foto: KNVB Media

Kom je aanstaande maandag 18 april naar de TOTO KNVB Bekerfinale in het Goffertstadion te Nijmegen? Lees dan de bezoekersinformatie vooraf goed door.

— Plattegrond van Het Goffertstadion in Nijmegen.

ALGEMENE INFORMATIE

Het Goffertstadion is de thuishaven van N.E.C. en gelegen in Nijmegen (Stadionplein 1). De poorten van het stadion gaan op de wedstrijddag om 13.30 uur open. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent want er is een mooie openingsshow!

Voorafgaand en tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Betalen met pin is mogelijk.

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Je kunt je ticket(s) uitprinten en meenemen naar het stadion. Het is ook mogelijk om je ticket(s) vanaf een smartphone te laten scannen.

— Plattegrond van het stadionterrein.

VERVOER

De volledige adresgegevens van het Goffertstadion zijn Stadionplein 1, 6532 AJ te Nijmegen. Het stadion is omgeven door het groen van het Goffertpark en is goed bereikbaar met de fiets, de auto en het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Kom je met de trein, dan heb je een aantal opties. Allereerst is er het treinstation ‘Goffert’. Vanaf hier is het nog tien minuten wandelen naar het stadion.

Als je uitstapt op het station ‘Nijmegen Centraal’ kun je vervolgens een bus pakken naar ofwel de Krekelstraat, ofwel De Hertstraat, ofwel de Heideparkseweg, ofwel de Burgemeester Daleslaan. Vanaf elk van deze vier bushaltes is het nog een paar minuten lopen naar het stadion.

Voor exacte vertrek- en aankomsttijden kijk je op OV9292.nl of bel je met de Openbaar Vervoer Reisinformatie (0900-9292 - 0,70 p/m).

Kom je met de auto?

Parkeerplaatsen P1 is alleen beschikbaar voor genodigden die in het bezit zijn van een parkeerkaart. Parkeren kan op P2 en P4. De parkeerplaatsen P2 en P4 zijn vanaf 13.00 uur geopend. Toegangsbewijzen voor deze parkeerplaatsen zijn verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop.

Let op: er zijn werkzaamheden op de Hatertseweg in Nijmegen aankomend paasweekend. Komend vanaf de A73 kan het beste worden omgereden via de Weg door Jonkerbos en dan de Burgemeester Daleslaan op om het Goffertstadion te bereiken. Vanaf het centrum van Nijmegen kun je via wel de Hatertseweg richting de Burgemeester Daleslaan rijden.

Check eerst je route voordat je gaat rijden.

Met de fiets

Bezoekers die op de fiets komen, kunnen deze plaatsen in het Goffertpark of in de fietsenstallingen bij het Goffertstadion. Dit betreffen geen bewaakte fietsenstallingen.

Touringcar

Kom je met de bus (touringcar) naar het stadion, stuur dan een mail naar internetverkoop@knvb.nl zodat we je specifieke informatie kunnen toesturen m.b.t. de aankomst en parkeren van de touringcar.

Met de fiets

Bezoekers die op de fiets komen, kunnen deze plaatsen in het Goffertpark of in de fietsenstallingen bij het Goffertstadion. Dit betreffen geen bewaakte fietsenstallingen.

Touringcar

Kom je met de bus (touringcar) naar het stadion, stuur dan een mail naar internetverkoop@knvb.nl zodat we je specifieke informatie kunnen toesturen m.b.t. de aankomst en parkeren van de touringcar.

— Houd rekening met het nieuwe tassenbeleid!

Enkele belangrijke spelregels

Geen grote tassen toegestaan

Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang.

Het Goffertstadion is rookvrij

Roken is dus niet toegestaan. Dat betekent dat er na het passeren van de toegangsautorisatie niet meer gerookt mag worden, ook niet in delen van het stadion die zich in de openlucht bevinden.

Veldbetreding verboden

Het betreden van het (speel)veld is te allen tijde én voor alle leeftijden verboden. Bij het betreden van het speelveld volgt een stadionverbod en een geldboete.  Bij de sancties wordt rekening gehouden met de leeftijd van degene die de regels overtreedt, maar van de begeleiders van jonge kinderen mag wel worden verwacht dat zij het zover niet laten komen. De kaartkoper draagt op basis van de standaardvoorwaarden verantwoordelijkheid voor het gedrag van de mensen voor wie hij/zij een kaartje heeft gekocht. Support de speelsters altijd vanaf de tribunes!

Verder is het voor je eigen veiligheid en die van je medesupporters verboden om vuurwerk af te steken. Op het afsteken van vuurwerk staat een stadionverbod van 18 maanden en een boete van € 450,-.

Volg @totoknvbbeker om alvast in de stemming te komen voor 18 april!

Veel plezier bij de TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen tussen PSV en Ajax.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen