Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op totoknvbbbeker.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie TOTO KNVB Beker Vrouwen

KNVB Media
KNVB Media
8 mei 2024, 14:45

Ajax en Fortuna Sittard staan maandag 20 mei tegenover elkaar in de finale van de TOTO KNVB Beker Vrouwen. - Foto: KNVB Media

Maandag 20 mei staat de 44e editie van de TOTO KNVB Bekerfinale (v) op het programma. In het Koning Willem II Stadion treffen Ajax en Fortuna Sittard elkaar om 14.30 uur. Ben je bij deze wedstrijd aanwezig? Lees onderstaande bezoekersinformatie vooraf goed door.

Let op: houd rekening met langere reis- en wachttijden. Het stadion gaat om 13.00 uur open.

Bereid je dag goed voor

Een onvergetelijke dag naar de TOTO KNVB Bekerfinale begint met een relaxt begin. Zorg daarom dat je op tijd van huis gaat en houd rekening met extra reis- en wachttijd.

Let op: zorg dat je uiterlijk om 14:00 uur jouw stoel opzoekt, dan mis je niets van dit spektakel.

Parkeren

Adres Koning Willem II stadion:
Goirleseweg 34
5026 PC Tilburg

De reguliere parkeerkaarten zijn uitverkocht.

Op de wedstrijddag is het ook mogelijk om tegen betaling te parkeren bij parkeerterrein Stappegoor. Bij Stappegoor is het niet mogelijk om van tevoren een p-ticket aan te schaffen.

Openbaar vervoer

Kom je per trein?
Kom je per trein? Dan adviseren we je te reizen naar station NS-station Tilburg CS. Het Koning Willem II stadion is vanaf NS-station Tilburg CS naar bushalte 'Willem II Stadion' via streekbuslijnen '132 Breda' (ook vanuit Baarle-Nassau) en '450 Station Turnhout' te bereiken, als je deze bus pakt, stap je voor het stadion uit. Ook met stadsbuslijn '8 Het Laar' (via Tilburg-centrum) naar bushalte 'Oude Goirleseweg/Laarstraat' is het stadion te bereiken, deze halte ligt 400 meter van het stadion vandaan.

Zie ook www.9292.nl of www.delijn.be voor de actuele dienstregeling.

Stadion- en ticketinformatie

Heb je een print@home ticket ontvangen? Print je ticket voordat je naar het stadion komt. Dat voorkomt extra wachttijd en ongemak voor jezelf en anderen.  

Problemen met je tickets?
In geval van problemen met je toegangsbewijs, zijn er servicedesks geopend aan de hoofdzijde (Goirleseweg) van het stadion. Je vindt hier servicedesks van Ajax, Fortuna Sittard en de KNVB.

Eten & drinken
In en rondom het stadion zijn diverse drink- en eetgelegenheden. In het Koning Willem II stadion geldt pin-only. 

Enkele belangrijke spelregels

Tassen meenemen in het stadion
Wij vinden je veiligheid van groot belang. Om die reden laten we geen tassen toe die groter zijn dan A4-formaat. Je kunt helaas géén tassen in bewaring geven. Zie je iets verdachts? Meld het dan bij de dichtstbijzijnde steward of beveiliger.

Vuurwerk
Het afsteken van vuurwerk in een stadion of op volle tribunes brengt jou en je medesupporters in gevaar en is daarom niet toegestaan.

Steek je toch vuurwerk af? Dan krijg je een boete van €450 en een stadionverbod.

Veel plezier

Ajax, Fortuna Sittard, de Gemeente Tilburg, Koning Willem II Stadion en de KNVB gaan er alles aan doen om je een onvergetelijke dag te bezorgen.

Heel graag tot maandag 20 mei!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen